Internet är en härlig inspirationskälla och idag när jag surfade runt på YouTube hittade jag dessa fantastiska videor! Det är alltså inte bara under YouTube-tiden man har gjort sminktutorials… Så här har ni ett litet axplock av de härliga och roliga videoklippen jag hittat.


Vintage 1960’s Makeup Tutorial

.


Vintage 1940’s Makeup Tutorial

.


Vintage Skincare Tutorial – 1969

.

På kanalen Glamourdaze finns fler roliga videoklipp i skönhetens tecken; bl a. en Max Factor MakeUp Masterclass från 1935, sminkets historia genom de olika tidsepokerna och massor av annat kul!

Like

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.
Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + 11 =