kiss gel fantasy goldfinger posh queen lösnaglar färdigstyladeIbland känner jag att jag vill ha snygga naglar men har inte tid att måla och pyssla – då gillar jag verkligen att det finns färdigstylade naglar att bara fästa. Superbra till t ex. fest eller om man bara vill känna sig lite extra fin. Hur fina är inte dessa från Kiss och GoldFinger?

Jag har tyvärr inte så mycket information om naglarna då de inte finns på marknaden än, men det jag vet är att de kommer att börja säljas på lyko.se inom snar framtid. Lyko har idag 4 stycken olika modeller av Kiss Gel Fantasy, men GoldFinger är ett nytt märke i Sverige som kommer från USA och naglarna är gjorda för den amerikanska marknaden, men de hoppas nu att detta ska fungera i Sverige också. Jag visade ju ett ställ med de olika designerna från Daisy Beauty Expo och jag blev helt förälskad i alla designer!

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016

kiss gel fantasy goldfinger posh queen lösnaglar färdigstylade

kiss gel fantasy goldfinger posh queen lösnaglar färdigstylade

kiss gel fantasy goldfinger posh queen lösnaglar färdigstyladeKiss Gel Fantasy – Painted Veil

Gel Fantasy ger dig en gnistrande glitter-manikyr som förblir blank med en ultra-slät yta, utan att behöva glitterborttagning! Använder du de självhäftande flikarna kan du även återanvända naglarna.

kiss gel fantasy goldfinger posh queen lösnaglar färdigstylade

kiss gel fantasy goldfinger posh queen lösnaglar färdigstylade

kiss gel fantasy goldfinger posh queen lösnaglar färdigstyladeGoldFinger Posh Queen – GF86

Långa rundade naglar med rymdtema.

.

Vad tycker du om färdigstylade lösnaglar? Har du testat något av märkena?

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

älskar dem!!

Svara

Blev riktigt sugen på rymdnaglarna! Dock har jag så breda naglar, så jag vet inte ens om jag kan ha lösnaglar. Fanns det några lite bredare med? (I och med 24 st)

Svara

De är riktigt fina! Jag har också ganska breda naglar i jämförelse med många andra, så för mig var det var bra passform 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

2 × 2 =