kiss gel fantasy goldfinger posh queen lösnaglar färdigstyladeIbland känner jag att jag vill ha snygga naglar men har inte tid att måla och pyssla – då gillar jag verkligen att det finns färdigstylade naglar att bara fästa. Superbra till t ex. fest eller om man bara vill känna sig lite extra fin. Hur fina är inte dessa från Kiss och GoldFinger?

Jag har tyvärr inte så mycket information om naglarna då de inte finns på marknaden än, men det jag vet är att de kommer att börja säljas på lyko.se inom snar framtid. Lyko har idag 4 stycken olika modeller av Kiss Gel Fantasy, men GoldFinger är ett nytt märke i Sverige som kommer från USA och naglarna är gjorda för den amerikanska marknaden, men de hoppas nu att detta ska fungera i Sverige också. Jag visade ju ett ställ med de olika designerna från Daisy Beauty Expo och jag blev helt förälskad i alla designer!

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016

kiss gel fantasy goldfinger posh queen lösnaglar färdigstylade

kiss gel fantasy goldfinger posh queen lösnaglar färdigstylade

kiss gel fantasy goldfinger posh queen lösnaglar färdigstyladeKiss Gel Fantasy – Painted Veil

Gel Fantasy ger dig en gnistrande glitter-manikyr som förblir blank med en ultra-slät yta, utan att behöva glitterborttagning! Använder du de självhäftande flikarna kan du även återanvända naglarna.

kiss gel fantasy goldfinger posh queen lösnaglar färdigstylade

kiss gel fantasy goldfinger posh queen lösnaglar färdigstylade

kiss gel fantasy goldfinger posh queen lösnaglar färdigstyladeGoldFinger Posh Queen – GF86

Långa rundade naglar med rymdtema.

.

Vad tycker du om färdigstylade lösnaglar? Har du testat något av märkena?

Like

Relaterade inlägg

Best in Beauty 2014: Doft & Verktyg

Best in Beauty 2014: Doft & Verktyg

Här kommer tredje och sista delen i Best in Beauty 2014. Detta är mina doft- och verktygsfavoriter. Komplettera gärna med dina egna favoriter i kommentarerna nedan ♥ Doft Bästa Body…

3 Comments
Sofia 16 januari, 2016 at 19:02 Reply

älskar dem!!

Jessica 17 januari, 2016 at 16:27 Reply

Blev riktigt sugen på rymdnaglarna! Dock har jag så breda naglar, så jag vet inte ens om jag kan ha lösnaglar. Fanns det några lite bredare med? (I och med 24 st)

Molkan 17 januari, 2016 at 23:04 Reply

De är riktigt fina! Jag har också ganska breda naglar i jämförelse med många andra, så för mig var det var bra passform :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + sexton =