l'oréal paris nude magique cushion foundationDenna vecka lanserar L’Oréal Paris sin version av de stora sminktrenderna just nu, Cushion foundation. Nude Magique Cushion Foundation är en ultralätt formula som tar fram hudens naturliga lyster som återfuktar och lätt kan byggas upp till önskad täckning.

l'oréal paris nude magique cushion foundationL’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation kommer i 4 färger;
01 Porcelain, 03 Vanilla, 04 Rose Vanilla & 11 Golden Amber.

l'oréal paris nude magique cushion foundation

l'oréal paris nude magique cushion foundationJag blev sminkad med den här foundationen på DB Expo i helgen och den gav en sån fin lyster till huden och jag kände mig fräsch hela dagen trots minimalt med puder vilket är väldigt ovanligt för mig då jag har kombinerad hy. Jag ska fortsätta använda den och se om jag får samma effekt hemma.

Nude Magique Cushion Foundation ska finnas i butik nu och kostar 199 SEK.

.

Vad tror ni om denna? Och vad tycker ni om Cushiontrenden?

____________________________________________

Följ Molkan i sociala medier
Facebook + Instagram + YouTube + Bloglovin’ + Pinterest

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Få nyanser att välja mellan. För en med gul dragning och absolut inte så ljus hy, är det 03 Vanilla som gäller då tro?

Svara

Alltså jag tror att man får gå till en butik och testa. 01 är på håret för mig och jag är väldigt ljus, men blir väldigt brun på sommaren så då tror jag att 03 passar mig. Vågar inte säga något

Svara

Hej! Är denna foundation en europeisk version av Loreal lumi cushion som finns i USA? 🙂

Svara

Hej,

Ja precis. Dessa nyanser är mer anpassade för oss européer, men det är samma foundation 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

tre + sex =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.