#dbexpo16 daisy beauty expo 2016

Idag åker jag till Stockholm för att i morgon befinna mig på det underbara Tändstickspalatset där Daisy Beauty Expo 2016 kommer att hållas. Jag var där förra året och det var en total succé. Jag lärde mig så mycket och fick träffa så många härliga människor (läs: beautybloggare, journalister och varumärken). Den här gången är vi hela 96 personer som osat, jag är så pepp!

Vill du se hela gästlistan? Kika då in hos Kicki.

Hoppas att vi ses!

.

Här kan du läsa om vad som hände på Daisy Beauty Expo förra året.

Like

Relaterade inlägg

I min resenecessär 2017

I min resenecessär 2017

Inlägget innehåller annonslänkar Jag är nog sämst på att packa lätt, även om jag verkligen försöker… Men här är det jag tog med mig till Los Angeles. Kan säga så…

1 Comment
Emma | BeyondBeauty.se 8 januari, 2016 at 23:01 Reply

Iiiiih! Vi ses imorgon!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 1 =