gott nytt år

Gott nytt år på er och tack för ert fina engagemang! Till 2016 ska jag försöka att vara ännu bättre och göra bra och pedagogiska inlägg.

Själv ska jag jobba till eftermiddagen, sedan rusa hem för att göra mig i ordning inför kvällens partaj. Jag slog till på Nelly-klänningen jag spanat på, jag har planerat varenda minut för att hinna med allt till ikväll. Vad ska ni göra?

Hoppas att ni har en underbar nyårsafton ♥ Ta hand om varandra och var försiktiga med fyrverkerier om ni ska pyssla med sånt! Jag har sedan länge avsagt mig att bidra till den industrin, så jag håller mig borta – titta på avstånd är bäst ändå.

Vi ses 2016.

Like

Relaterade inlägg

Off the grid

Som ni kanske förstår så kommer jag inte kunna blogga normalt nu när min dator inte fungerar. Jag har lokaliserat problemet men behöver verktyg och annan hjälp som jag inte…

#boatlife

God Jul!

Livsuppdatering: Supersnabba Super-Malin.

Stupid back!

1 Comment
Lackert 2 januari, 2016 at 21:07 Reply

God fortsättning :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + sex =