make up store smoothing primer powderHar ni sett Make Up Stores Loose Powder Smoothing Primer? Det är en utjämnande primer i puderform med mattande effekt. Jämnar ut fina linjer och porer och känns precis som en flytande primer när du smörjer in den. Du kan använda den under makeup eller ensam för en felfri och silkeslen yta. För mig var detta en sådan “wow”-produkt när jag var på Make Up Stores Beauty Lunch i november. Jag älskar den!

Har ni testat Smoothing Primer? Eller är det en produkt som lockar?

 

Make Up Store Loose Powder Smoothing Primer finns att köpa på bl a. Kicks och kostar 425 SEK.

Like

Relaterade inlägg

Benefit Groovy kind-a Love Gift Set!

Det finns många märken jag inte har testat men ett av de märkena som jag hört mest och bäst om är Benefit Cosmetics och när jag var på Sephora med…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × två =