Juicy Couture Viva La Juicy Grande Edition Inför julen 2015 presenterar Juicy Couture en uppdaterad version av den ikoniska doften Viva La Juicy – Viva La Juicy Grande Edition. Sedan lanseringen 2008 har Viva La Juicy varit Juicy Coutures absoluta bästsäljare bland parfymerna.

Årets Limited Edition-doft är det senaste tillskottet till Viva La Juicy-kollektionen och Juicy Couture-tjejen får återigen precis vad hon vill – mer! Viva La Juicy Grande Edition tar den ikoniska doften till en ny nivå av lyx med en generös flaska på 200 ml. Parfymen lanseras i december 2015 och är den perfekta julklappen!

Juicy Couture Viva La Juicy Grande EditionDoften innehåller en härlig kombination av mandarin, kaprifol, gardenia, och bärnstensnoter. Flaskan är ungefär lika stor som min hand hela flakongen är ju som ett smycke eller inredningsdetalj i sig. Det enda jag är lite orolig för är att jag inte kommer att använda upp den innan den  blir “gammal”.. Men det är som sagt den perfekta julklappen för en parfymälskare oavsett ♥

Juicy Couture Viva La Juicy Grande EditionSäljs exklusivt hos NK och Grand Parfymeri från 1/12-2015 och kostar 1290 SEK.

.
Vad säger ni? Hade ni blivit glada för denna i julklapp?

Like

Relaterade inlägg

Too Faced Le Grand Chateau – Limited Edition Christmas Collection

Too Faced Le Grand Chateau – Limited Edition Christmas Collection

En av seten i Too Faced julkollektion 2015 (och ja… jag är redan där och spanar!), som är inspirerad av julen i Paris, heter Le Grand Chateau och är ett makeupset med…

1 Comment
jasmin 30 november, 2015 at 08:55 Reply

Ja jätte glaaaaad å vad fin den är älskar allt med flaskan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + 15 =