beauty boulevard awards 2015

“Vi är oerhört glada och stolta över att kunna presentera Beauty Boulevard Awards. Vi älskar nämligen att strössla kärlek på duktiga bloggare, youtubers och makeupartister; och det är också precis vad Beauty Boulevard Awards handlar om. Här under har vi utsett tre nominerade i följande nio kategorier: Bästa Makeupartist, Bästa Kreativa Sminkös, Bästa Hårbloggare, Bästa Nagelbloggare, Bästa produktfotograf, Bästa Produktrecensent, Bästa Instagramkonto, Bästa Youtubekanal och Bästa Skönhetsmärke. Scrolla längst ner i inlägget för att lämna era röster! Vi hoppas att ni är med oss Boulevarders för nu kickar vi igång den första Beauty Boulevard Awards någonsin. Varmt välkomna önskar Cajsa, Sanna och alla Beauties! ♥”

beauty boulevards awards 2015 bästa kreativa sminkös

Jag är så tacksam över att ha blivit nominerad till titeln “Årets kreativa sminkös” i Beauty Boulevard Awards 2015 (som drivs av fina Cajsa och Sanna), tack så mycket! Rösta gärna på mig ♥

.

Du röstar längst ned i inlägget genom att klicka på bilderna i respektive kategori.

Like

Relaterade inlägg

Bloggtips?

Bloggtips?

Idag behöver jag er hjälp! Jag letar efter nya härliga bloggar att följa. Främst med snygga bilder (interiör, produkter, mode) , inspirerande sminkningar, utförliga recensioner osv. Det behöver nödvändigtvis inte…

3 Comments
Emma - Beyondbeauty.se 17 november, 2015 at 12:50 Reply

Åh vad roligt! Det är du verkligen värd, du är jätteduktig! Jag har varit inne och röstat på dig ;)

Lackert 18 november, 2015 at 18:40 Reply

Grattis! Jätte kul och spännande

Lunisla 18 november, 2015 at 20:57 Reply

Röstat! Hoppas du vinner :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =