malhar_151115_0224Älskar du skimmer? Älskar du godis? Då får jag presentera LUSH Fairy Dust, ett kroppstalk med både magiskt skimmer och samma sockervaddssöta doft som LUSH Snow Fairy.

lush fairy dust snow fairy lush fairy dust snow fairyJag var och sniffade på detta när jag var i Stockholm och bestämde mig sedan för att köpa det när jag var på LUSH Flagship Store på Oxford Street i London (som förövrigt var en upplevelse i sig). Alltså, att kunna dofta lite diskret av Snow Fairy utan att behöva duscha – det är som en dröm! Plus att det ger ett snyggt skimmer som inte far runt överallt.

LUSH Fairy Dust kroppstalk finns att köpa på lush.se eller i butik och kostar 99 SEK.

Like

Relaterade inlägg

Viva La Diva Lipstick-bonanza!

Nu när vårt Åhléns ska lägga ner har de haft 50% på allt i butiken. Och jag kunde inte låta bli att köpa alla de fina läppfärgerna jag spanat in…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 3 =