isadora color wonder barHar ni hunnit kika på IsaDoras härliga Eye Color Wonder Bar i ‘Wonder Nudes’ som släpptes i början av oktober? Deras första stora palett med hela 12 ögonskuggor i många fina nyanser!

isadora color wonder bar

isadora color wonder barEye Color Wonder Bar Wonder Nude är ett måste i necessären denna säsong. De 12 nyanserna i beige, brunt, bronze, guld och svart är lätta att mixa och matcha för att skapa en unik ögonmakeup. Med de ljusare skuggorna skapar du enkelt en naturlig vardagslook och med de mörkare nyanserna får du en djärvare partylook.

isadora color wonder barEn så fin palett med många fina neutrala nyanser! Perfekt resepalett som har slimmad förpackning där de allra ljusaste nyanserna också kan dubblera som highlighters och de mörkare bruna kan användas till brynen. En riktig multitask-palett om ni frågar mig.

.

IsaDora Eye Color Wonder Bar finns att köpa på bl a. eleven.se och kostar 229 SEK.

Like

Relaterade inlägg

L’Oréal Paris True Match i ny förpackning

L’Oréal Paris True Match i ny förpackning

True Match Foundation fyller i år 10 år och det firar L’Oréal Paris med att uppdatera förpackningen på storsäljaren. Förut såg flaskan ut så här, men nu har man alltså…

2 Comments
Emma - Beyondbeauty.se 14 november, 2015 at 23:21 Reply

Superfina färger! Har snöat in på sådana här nyanser för tillfället! Kanske eventuellt att många av färgerna är rätt lika varandra, kanske hade det varit roligare med mer variation..?

Dess/Drömteori 23 november, 2015 at 14:16 Reply

Fin, men lite väl många ljusa highlightingnyanser kanske?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 + 12 =