Kl. 05.20 satt jag i bilen igår morse för att ta mig till tåget mot huvudstaden. Efter incheck och tillpiffning mötte jag upp Helena och vi begav oss till Make Up Stores egna lokaler på Söder.

make up store lunchDet presenterades nyheter, bjöds på en grym 3-rätters [helt vegetarisk] lunch, och samtidigt sminkades modellen i två olika looker – en varmare med contouring och en kallare med fokus på strobing.

make up store lunchAlla förpackningar och formuleringar håller på att uppdateras samtidigt som nya produkter lanseras framöver (fick med mig en del av nyheterna och kommer att visa upp dessa i ett separat inlägg), så det känns mycket spännande! De jobbar även med att ta bort alla animaliska ingredienser, vilket också är en stor tumme upp.

Vad som komma skall; en primer i puderform, contour-kit, en ny ögonbrynstrio, cream to powder-foundation, ett par borstar och ett par nya krämhighlighters. Alla produkter jag fick med mig hem är verkligen superspännande, så det ser jag så fram emot!

Vad tror ni om detta?

Like

Relaterade inlägg

Goodies från Emite Make Up

Goodies från Emite Make Up

Innan jag åkte på semester fick jag hem ett paket från Emite Make Up, ett svenskt sminkmärke framtaget mot makeupartistens krav på pigmenthalt och long lasting effekt, perfekt för studioarbete…

3 Comments
Annika 5 november, 2015 at 14:03 Reply

Contour-kit i krämform tilltalar mig som har torr hud. Är mycket sugen på att testa MUS.

Sanna | Beauty & Bride 5 november, 2015 at 15:14 Reply

Wow, vilket otroligt lyxigt event :)
Jag är ju inne på att fasa ut alla min produkter som är testad på djur och har dessvärre inte fått nåt svar på hur det står till med MUS produkter (mailade dem för kanske 2 veckor sen). Tänkte därför höra med dig om du vet det kanske? :)

Molkan 5 november, 2015 at 16:30 Reply

Jag ska fråga min kontakt på Make Up Store och höra :) Återkommer asap!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 3 =