Internet behöver verkligen mer kärlek. Och på sistone har jag hittat några nya bloggar som jag verkligen fastnat för, alla i kategorin skönhet såklart!bohobandoBohobando drivs av Cajsa sedan oktober 2014. Bloggen består av så fina fotografier, en stilren och fantastisk design och roliga skönhetsinlägg. Jag upptäckte Cajsas blogg genom hennes kommentarer på min – och jag ångrar verkligen inte att jag klickade på länken den där gången. I’m hooked!

sannas rumSannas Rum drivs av Sanna sedan 2007, som idag är skönhetsälskare och bride-to-be. Bloggen består av härliga inspirationsbilder, utförliga recensioner, superfina fotografier och även här blir jag så inspirerad av Sannas kreativa och ambitiösa ådra. Verkligen värt ett klick om du har ett par timmar att slå av – för rätt som det är så har det gått både en och två timmar.

beyondbeautyBeyond Beauty är en ny skönhetsblogg som startade i oktober i år och drivs av Emma, men har tidigare bloggat på Beauty in Bloom tillsammans med en annan bloggare. Skönhet blandas med personliga inlägg. Jag gillar just att den är så personlig och den känns liksom… mysig! Tycker du ska klicka dig in hos Emma också.

BONUS!

beauty boulevard

Som en bonus får du också ett tips om Cajsas- och Sannas projekt Beauty Boulevard – som är ett skönhetsmagasin och en plats där du finner bra information om allt skönhetsrelaterat, kan läsa inlägg från både skaparduon och deras gästbloggare, ta del av tips & trix, recsioner osv. De highlightar också inlägg från externa skönhetsbloggare som de känner är relevanta och roliga. Här kan du lätt scrolla bort ett par timmar ♥

”Beauty Boulevard är ett nytt svenskt skönhetsmagasin på nätet och samlingsplatsen för alla som älskar skönhet. Här finns recensioner, tips & tricks, cityguider, inspiration och produkttips samlat med ingredienslistor, information om ingredienser, information om djurförsök och tips på skönhetsprodukter för dig som är vegan.

.

Har du några skönhetsbloggar du skulle vilja tipsa mig om?

Like

5 Comments
Emma - Beyondbeauty.se 4 november, 2015 at 09:41 Reply

Men åh, supertack söta du! :D Vad glad jag blir! Förgyllde definitivt min morgon! KRAM!

Aida 4 november, 2015 at 21:32 Reply

Vad kul att du delar med dig! Det borde vi alla göra oftare! Mera länkkärlek pt folket!

bohobando | Skönhet & Livsstil 5 november, 2015 at 00:31 Reply

Men åh hjärtevärmare <3 Vilket underbart inlägg att hitta här. Klickade in hos dig här på kvällskvisten som jag alltid gör och så låg min blogg där. Trodde jag hade skrivit in fel url, haha! Helt underbart att du sprider kärlek på internet, jag blir himla inspad att göra detsamma. Tusen tack för dina fina ord.

Sanna | Beauty & Bride 5 november, 2015 at 10:20 Reply

Så roligt, alltså jag blir så himla glad. Tack tack tack! Framför allt för boosten som det här gav mig, så så glad :D Säg till om du vill gästblogga på BB ;)

Bjooti 5 november, 2015 at 13:35 Reply

Åh, jag ÄLSKAR länkkärlek!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 2 =