…hur många nagellack jag har.

IMG_2206.JPG
Igår packade jag upp det sista av mitt smink i mina hurtsar och lådor. Jag kom fram till att jag äger väldigt många nagellack (och ändå rensar jag och ger bort ganska ofta för att de inte ska bli gamla), skulle nog t o m. kunna öppna en nagelsalong om jag så ville. Vilken färg du än vill ha så har jag den, jag lovar!

Tre Helmer-lådor är proppfulla, plus att det har tillkommit en del i utskick jag inte ens packat upp än.

Hur många tror ni att det är?

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

Jag har ju då hela min helmer full mer lack… ”visslar lite grann”

Svara

Haha, det var inte dåligt! Hade nog också haft det om jag hade sparat alla lack – men nu har jag inte plats för fler 😛

Svara

Har nästan fyllt hela min Helmer nu så behöver försöka rensa lite 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

10 − 7 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.