yves rocher botanical color eye pencilI början av oktober fick jag hem Yves Rochers nya ögonpennor – Botanical Color Eye Pencil i 11 (av 15 totalt) olika färger. Pennorna går i regnbågens alla färger, så det finns verkligen nånting för alla. De är superpigmenterade ochså gott som vattenresistenta. Jag gjorde även ett gnuggtest på min arm efter swatchningen och låt mig berätta att de sitter som berget!

yves rocher botanical color eye pencil

yves rocher botanical color eye pencil

yves rocher botanical color eye pencilYves Rocher Botanical Color Eye Pencil, 99 SEK /st

En rejält pigmentrik ögonpenna, berikade med carnaubavax med 100% vegetabiliskt ursprung, för extra intensiv färg. Den krämiga formulan gör appliceringen enkel och färgerna kan användas ensamma eller i häftiga kombinationer. Välj från en hel palett av spännande nyanser!

yves rocher botanical color eye pencilBaie Nude, Blue Agave, Bambou, Citron, Capucine, Rose Fuchsia,
Prune Pivoine, Eucalyptus, Brun Ecorce, Bleu Pensée, Noir Ebène

Like

Relaterade inlägg

NYX Full Throttle Lipsticks

NYX Full Throttle Lipsticks

För några veckor sedan fick jag hem NYX kollektion Full Throttle och i ärlighetens namn har jag dragit mig för att ta upp kollektionen och swatcha, för att det är sååå…

3 Comments
bohobando | Skönhet & Livsstil 26 oktober, 2015 at 19:46 Reply

Åh jag fick hem några idag, färgerna är ju så balla. Vill mest bara skapa när jag ser dem!

jasmin 27 oktober, 2015 at 20:28 Reply

Har citron jätte fin

Lackert 28 oktober, 2015 at 22:12 Reply

Åh vilken fin regnbåge, verkligen härliga färger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio − fem =