l'oréal paris elvital extraordinary oil oil-in-cream nutri-gloss luminizerHårprodukter är något av det tråkigaste jag vet att inhandla, eftersom jag aldrig vet vad jag behöver eller vad mitt hår vill ha. Därför är det extra roligt att få hem utskick innehållande hårprodukter eftersom jag då får testa sånt jag kanske aldrig ens tänkt på… I mitten av september släppte L’Oréal bland annat dessa nyheter från Elvital med fokus på glans och oljor.

Elvital Nutri-Goss Luminizer Schampo & Balsam, 39 SEK /st

Upptäck nästa generation av glans! Nutri-Goss Luminizer är en serie med glansgivande schampo och balsam. Glycogel förseglar glans och kapslar in hårfibret för att förstärka ljusreflektionerna. Silk elixir mjukgör och återfuktar håret för en unik silkeslen känsla.

Elvital Extraordinary Oil oil-in-cream, 75 SEK

Extraordinary Oil oil-in-cream innehåller blomsteroljor, vårdar håret och ger en lätt känsla. Den lätta cremen absorberas omedelbart av hårfiberna och vårdar håret intensivt utan att tynga ner. Håret blir otroligt vackert, strålande och fullt av liv. Använd i fuktigt hår, som skydd före styling eller som en sista finish.

l'oréal paris elvital extraordinary oil oil-in-cream nutri-gloss luminizer

Produkterna finns i butik nu!

Like

Relaterade inlägg

MAVALA Metropolitan collection 2014

349 Silver Chrome, 350 Emerald Gold, 351 Pink Gold, 352 Copper Violet, 353 Gold Bronze, 354 Metallic Blue MAVALA’s vårkollektion 2014 består av sex stycken jättefina lack med duochrome-effekt. Jag…

MOTD: Black Widow

Sminkhörnan.

Boots No7.

MeMeMeprodukter från Sarmay Cosmetics

3 Comments
jasmin 2 oktober, 2015 at 22:12 Reply

var dem bra ?

Molkan 3 oktober, 2015 at 21:07 Reply

Jag har inga åsikter ännu, det kommer recension senare :)

Lackert 6 oktober, 2015 at 22:06 Reply

Krämen låter intressant

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + 1 =