isadora eye color bar autumn höst 2015IsaDoras Eye Color Bar för hösten släpptes tidigare i september heter Autumn Leaves och Grey Temptation. Paletterna innehåller totalt 6 skuggor vardera varav 5 stycken är skimriga/frostiga och 1 matt skugga per palett.

isadora eye color bar autumn höst 2015
IsaDora Eye Color Bar – 63 Autumn Leaves

En varm palett i krämiga nyanser av brons, grönt och brunt inspirerad av höstens skiftande löv. De jordnära tonerna matchar perfekt med såväl en klassisk höstgarderob som en boho chic höstlook.

isadora eye color bar autumn höst 2015

IsaDora Eye Color Bar – 64 Grey Temptation

En palett i kalla nyanser av grått, blått, vitt och svart. Satsa på mjukt sotade ögon i grått för en soft vardagslook eller skapa en chic festlook med de mörkare nyanserna, mixa och matcha de olika nyanserna för att få till just din favoritmakeup.

isadora eye color bar autumn höst 2015Två schyssta paletter som för mig fungerar perfekt till vardags trots de lite mörkare och dovare färgerna. Jag gillar att sminka mig med dessa kombinationer på hösten! Båda paletter har bra pigmentering (är tyvärr på turné så jag har ingen möjlighet till att swatcha dem, men hos Killer Colours hittar du bra swatches!) och är lätta att jobba med.

Vilken är din favorit?

Paletterna finns att köpa på bl a. Kicks och kostar 149 SEK /st.

Like

Relaterade inlägg

In my Travel Bag – Suncare

In my Travel Bag – Suncare

Sedan jag började med skönhet blev jag mer uppmärksam på det här med solen och solskydd. Och när det blir sommar eller om jag åker utomlands blir jag solskyddsdiktator. Jag…

2 Comments
jasmin 27 september, 2015 at 21:06 Reply

smashbox nya palette har du den?tuturial gärna på den

Lackert 1 oktober, 2015 at 14:25 Reply

Super fina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 − 11 =