Jag älskar att ha fint runt omkring mig och just nu är jag så nöjd och trivs så bra. Skruvade upp tavellister i köket och fyllde dem härom dagen och igår köpte jag nya rosor. Jag blir lycklig i själen. Nu väntar jag bara på den nya sängen som verkligen var ett klipp. Det är detaljerna som gör det…

3

Relaterade inlägg

Lägenhetsfix.

(Klicka på bilden för större format) Idag fick vi hem tyget som vi beställde förra veckan för att klä baksidan av garderoben som vi har i hallen (tyvärr tänkte jag…

Jag älskar heminredning också!

Ständig förändring.

Detaljer.

Santa baby

Santa baby

3 Comments
Dess/Drömteori 10 september, 2015 at 21:27 Reply

Älskar Medaljongtapeten!

Mandosa - Mode & Skönhet 11 september, 2015 at 10:34 Reply

åh så fint! :)

Lackert 11 september, 2015 at 23:13 Reply

Wow så fint du har det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 + fjorton =