#dbpalma15Efter tre långa årstider utan nån egentlig ledighet ska jag nu på torsdag åka till Mallorca med Daisy Beauty-gänget. Ni förstår inte hur härligt det ska bli med en långweekend med härliga beautynördar och SOL! Jag är så tacksam över att få följa med då både London-resan (Dag 1, Dag 2, Dag 3) i höstas och kryssningen till Helsingfors i våras var bland det roligaste jag gjort i mitt liv ♥

Jag har aldrig varit på Mallorca innan, plus att jag har saknat alla underbara nördiga skönhetsvänner så det ska verkligen bli kul! Kameran kommer definitivt att följa med och om ni vill kan jag även filma lite så ni får se vad vi pysslar med.

 Beautybloggarna som ska med:

Little Miss Consumer
Beauty by K
Beleza
Wysteriia
Linda Hallberg
Camellis
Fröken Rosa
Lipgloss Bitch
Kicki Burman
Vintertroll
Bex Beauty
Pixijasmine

.

Vill ni följa oss på de olika sociala medier så är det hashtaggen #dbpalma15

6

5 Comments
Camilla 9 augusti, 2015 at 16:45 Reply

Yay! Nu är det nedräkning!

Emelie 9 augusti, 2015 at 21:48 Reply

Åh shit va roligt! :D

Zarah-Lou 9 augusti, 2015 at 23:48 Reply

Fy så skönt! :D
Och minne för livet!

Beautybylinda 10 augusti, 2015 at 17:06 Reply

Åh så depp över att jag var tvungen att tacka nej :(
Ska dock till usa i två veckor så det väger ju upp, men ändå hade så gärna velat följa med

Lovisa 11 augusti, 2015 at 18:39 Reply

Ses där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − sexton =