#speakingcolors speaking colors yves rocher nyhet nagellackYves Rocher har nu lanserat nya nagellack i 50 härliga nyanser inspirerade av växtrikets oändliga färgpalett. Alla lack innehåller elemiharts, en vegetabilisk kåda från Filippinerna som bildar en ljusreflekterande film som ger naglarna en fantastisk glans.

10 av lacken (med kromlock) är med gel-effekt som ger en riktigt lång hållbarhet – du får enkelt till den trendiga gel-looken som du får på salong, fast hemma. Den nya platta och breda penseln gör det enkelt att följa nagelns form för ett perfekt jämnt resultat.

#speakingcolors speaking colors yves rocher nyhet nagellackÖvre raden – Argent Pailleté / Gris Armoise
Vänstra raden – Glossy top coat /Gel effect top coat / Rose Perle / Rouge Impérial
Högra raden – Menthe / Citron / Bleu Nigelle / Bleu Volubilis / Rose Dalhia / Rose Azalée

#speakingcolors speaking colors yves rocher nyhet nagellackEtt jättehärligt gäng lack i alla möjliga färger, allt från en subtil rosa till den klaraste kycklinggula. Jag kan tyvärr inte säga något om hållbarheten än då jag faktiskt inte hunnit testa dem än.. men jag tänkte göra naglarna lite fina nu och testa dem. Färgerna jag fått hem är ju verkligen helt klart sommarfärger!

Har du testat de nya lacken? Vilken är din favorit?

*inlägget innehåller affiliatelänkar

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Jag har två – gula o mörkblå. Blev glatt överraskad faktiskt! 🙂

Svara

Många spännande färger, en påse godis 🙂 utan kalorier 😀

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

2 × två =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.