#speakingcolors speaking colors yves rocher nyhet nagellackYves Rocher har nu lanserat nya nagellack i 50 härliga nyanser inspirerade av växtrikets oändliga färgpalett. Alla lack innehåller elemiharts, en vegetabilisk kåda från Filippinerna som bildar en ljusreflekterande film som ger naglarna en fantastisk glans.

10 av lacken (med kromlock) är med gel-effekt som ger en riktigt lång hållbarhet – du får enkelt till den trendiga gel-looken som du får på salong, fast hemma. Den nya platta och breda penseln gör det enkelt att följa nagelns form för ett perfekt jämnt resultat.

#speakingcolors speaking colors yves rocher nyhet nagellackÖvre raden – Argent Pailleté / Gris Armoise
Vänstra raden – Glossy top coat /Gel effect top coat / Rose Perle / Rouge Impérial
Högra raden – Menthe / Citron / Bleu Nigelle / Bleu Volubilis / Rose Dalhia / Rose Azalée

#speakingcolors speaking colors yves rocher nyhet nagellackEtt jättehärligt gäng lack i alla möjliga färger, allt från en subtil rosa till den klaraste kycklinggula. Jag kan tyvärr inte säga något om hållbarheten än då jag faktiskt inte hunnit testa dem än.. men jag tänkte göra naglarna lite fina nu och testa dem. Färgerna jag fått hem är ju verkligen helt klart sommarfärger!

Har du testat de nya lacken? Vilken är din favorit?

*inlägget innehåller affiliatelänkar

3

Relaterade inlägg

IsaDora Matt Lips & Nails

IsaDora Matt Lips & Nails

“Matt, matt och mera matt. En trend som absolut inte mattats ur heter just matt.”  63 Majestic Mauve, 64 Queen of Roses, 65 Ruby Gem, 66 Purple Prune, 67 Dark…

2 Comments
Angelica 9 juli, 2015 at 23:23 Reply

Jag har två – gula o mörkblå. Blev glatt överraskad faktiskt! :)

Lackert 12 juli, 2015 at 02:23 Reply

Många spännande färger, en påse godis :) utan kalorier :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 19 =