summer essentials eleven.se theBalm Eyelure L'Oréal Lumene Marc Jacobs Gold TattoosSommaren är en tid för lugn och njutning. Ingen stress över varken smink, kläder eller hår. Vi blir brunbrända och huden glöder, vi badar och håret blir så där fräscht saltvattenvågigt och vi kanske går från stranden direkt ner på stan..

På sommaren vill jag att sminket ska gå snabbt, att det ska hålla hela dagen utan att rinna ner för ansiktet och att det framför allt är praktiskt. Är jag på stranden skippar jag oftast allt förutom en grym vattenfast mascara, annars får det gärna bara ta några minuter. Här har jag samlat mina Summer must haves 2015!

summer essentials eleven.se theBalm Eyelure L'Oréal Lumene Marc Jacobs Gold TattoosMarc Jacobs Daisy Dream är verkligen som en dröm – med fruktiga noter av björnbär, grapefrukt och päron i toppen som sedan går över i en lätt blommig doft av litchi, blåregn och jasmin i hjärtat och för att verkligen träffa mitt i prick för sommaren består basnoterna av vitt trä, mysk och kokosvatten. En frisk och fräsch doft som för dina tankar till varma sommardagar på en vacker blomsteräng!

summer essentials eleven.se theBalm Eyelure L'Oréal Lumene Marc Jacobs Gold TattoosL’Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof är min favoritmascara i vattenfast formula. Den ger långa och fylliga fransar samtidigt som den separerar och definierar fransarna.. ingen klumphistoria här inte! Perfekt att bara dra på sig för en härlig dag på stranden.

Lumene Longwear Blur Foundation är en lätt och medeltäckande foundation med lång hållbarhet och innehåller SPF15. Denna foundation har blivit hyllad av både youtubers och bloggare och jag kan inte annat än att hålla med. En grym budgetfoundation!

summer essentials eleven.se theBalm Eyelure L'Oréal Lumene Marc Jacobs Gold TattoosEylure Exaggerate Eyelashes N° 141 är ett par vispiga fransar som är perfekta för en helkväll ute – långa, dramatiska och flirtiga! Ingen ögonskugga eller eyeliner behövs om man inte vill, utan fäst bara fransarna och dra på lite mascara och du är good to go för nya nya äventyr.

Gold Tattoos är trendernas trend i sommar. Vi såg metalliska temporära tatueringar förra året och nu har det fullkomligt exploderat. Det finns jättemånga mönster och motiv att välja på. Skippa smyckena och satsa på härligt metalliska effekter på huden!

summer essentials eleven.se theBalm Eyelure L'Oréal Lumene Marc Jacobs Gold Tattoosthe Balm Mary-Lou Manizer är highlighternas Rolls-Royce! En väldigt pigmenterad skimrig higlighter med beige/gul ton. Den ger en fantastiskt lyster till huden och det ser ut som att du glöder inifrån. Applicera på högsta punkten på kindbenen, nästippen, amorbågen och även på nyckenbenen för en snygg glowig look.

summer essentials eleven.se theBalm Eyelure L'Oréal Lumene Marc Jacobs Gold Tattoos

summer essentials eleven.se theBalm Eyelure L'Oréal Lumene Marc Jacobs Gold Tattoos

*inlägget innehåller affiliatelänkar

8

Relaterade inlägg

Strobing – Vad är det och hur fungerar det?

Strobing – Vad är det och hur fungerar det?

Vad är Strobing? Strobing, skönhetstrenden på allas läppar just nu. Contouringtrenden fortsätter att utvecklas och har nu förgrenats till bl a.  Tontouring (contouring med hjälp av BUS) och Strobing. Jag…

4 Comments
Erica 1 juli, 2015 at 22:33 Reply

Alltså, ditt hår är ju helt fantastiskt!

Kristina 3 juli, 2015 at 00:40 Reply

Hela du är magisk. Riktigt vacker sminkning :) och vackra bilder, så kul att komma in på din blogg och se så mycket fint.

Malin 3 juli, 2015 at 09:49 Reply

Tack fina <3

Lackert 9 juli, 2015 at 00:02 Reply

Älskar ditt lila hår & ögonbryn, det är så sjukt snyggt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − tio =