(bildkälla)

 

Igår släpptes nyheten att Real Techniques Bold Metals Collection äntligen släppts i svensk e-handel. De har funnits på H&M ett tag men kommer nu äntligen att kunna köpas på bl a. eleven.se, nordicfeel, brallis.se, bangerhead och jfr.se. En del webbshoppar har redan fått in borstarna, men så småningom kommer alla dessa att sälja dem!

Priserna ligger på 219-349 SEK per borste och jag köpte faktiskt Flat Contour Brush (längst till vänster på bilden), men glömde den när jag var hemma. Mycket bra gjort! Dock åker jag hem nästa helg och då ska vi återförenas ♥

.

Har ni testat någon/några av borstarna? Eller har ni spanat in någon av dem?

*inlägget innehåller affiliatelänkar

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Åh jag är så sugen på dessa, men är rädd för att prova då jag är så bortskämd med kvalitet på borstar!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

2 + 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.