molkan intervjuarAmbitionen om att ta in gästbloggare eller att integrera andra bloggar här har funnits länge, men det är svårt att få det att gå ihop med jobb och annat som ska in på bloggen, men äntligen har jag kommit på ett format som jag tror kommer att bli bra.

I “Molkan intervjuar” kommer jag att publicera lite intervjuer med andra skönhetsbloggare som jag tycker förtjänar att synas lite extra. De kommer att få svara på lite frågor som jag själv vill veta, men också frågor från er… och därför undrar jag nu; vad skulle du vilja veta om just skönhet och bloggande?

Kommentera gärna här under :)

10

Relaterade inlägg

Molkan intervjuar: Fashionink

Molkan intervjuar: Fashionink

Förut ut i min lilla serie av skönhetsbloggar jag intervjuat och vill lyfta fram och dela med mig av är Alexandra på Fashionink. Bloggen har en salig blandning mellan härliga…

4 Comments
bohobando 1 juni, 2015 at 11:50 Reply

Åh vad spännande! Jag skulle vilja veta mer om hur en kan göra för att skapa engagemang hos läsare och användare i sociala medier via sitt skönhetsrelaterade innehåll.

Alisa ♥ Amor Vincit Omnia 1 juni, 2015 at 12:01 Reply

Vilken rolig grej :)

Jag kommer på följande:

– “Holy Grail” produkter tycker jag alltid är roligt att läsa & känna till hos skönhetsbloggare (i alla fall i relation till deras hudtyp)
– Guldklimpar bland mindre kända märken eller nyetablerade märken. Kul att få nys om märken man kanske inte ens visste fanns.
– “Drugstore” favoriter. Ofta har folk bilden av att skönhetsbloggar “bara” bloggar om kända/dyra märken, men så är inte fallet. Så jag är nyfiken på bra budget smink

Det är väl det jag kommer på, såhär from the top of my head!

RMCK - en skönhetsblogg 1 juni, 2015 at 14:38 Reply

Men åh, vad roligt!! Jag skulle vilja veta vad de gör för “skönhetsfel” en absolut inte får göra egentligen :)

Renée Risberg - Beauty 8 juni, 2015 at 22:17 Reply

Superrolig idé!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fyra =