The Body Shop Vitamin C Mincrodermabration
The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser
The Body Shop Vitamin C Instant Glow Enhanser
– The Body Shop Super Soft Cleansing Brush (i butik/in store)
MAC Wash & Dry Powder Blush – Hipness
MAC Wash & Dry Studio Sculpt Bronzing Powder – Delicates
By Terry Cellularose Brightening CC Lumi Serum

*inlägget innehåller affiliatelänkar

1

3 Comments
RMCK - en skönhetsblogg 24 maj, 2015 at 21:17 Reply

Microdermabrasion är så jäkla bra!! Älskar den. <3

Frida 25 maj, 2015 at 20:37 Reply

Hej!
Kan du tipsa om någon bra läggningsvätska eller liknande som kan få mina lockar att hålla?:) Mitt hår blir nämligen bara rakt och platt en kort stund efter lockningen, trots olika tekniker och locktänger…:/

Malin 29 maj, 2015 at 10:30 Reply

Hej Frida, jag är tyvärr ingen frisör och är jättedålig på hår. Mitt hår brukar heller aldrig hålla lockar speciellt bra, men det jag brukar göra är att köra i torrschampo i hårbotten och spraya håret lite lätt innan jag lockar det, sedan lockar jag på ganska hög värme för att sedan hålla locken i handen tills den svalnar och sedan spraya alla lockar individuellt.

Hoppas det hjälper :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + 13 =