l'oréal paris elnett stylingdag lyxig

I torsdags förra veckan var jag inbjuden till en lyxig stylingdag med L’Oréal Paris Elnett där stjärnfrisören Emir Kapetanovic gjorde magi med mitt hår, L’Oreal Paris officiella makeupartist Teresa Grundin sminkade mig och den grymma stylisten Jennifer Hedlund gav mig en härlig makeover i en sjukt lyxig svit på Nobis Hotel. Det bjöds på frukost och jag kände mig som en kändis hela förmiddagen när jag var där.

Tillsammans med Ida och ett par andra tjejer spelades hårtutorials in som kommer att publiceras i Elnetts kanaler och det ska bli så spännande att se resultatet… men till dess får ni några bilder från dagen!

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Og jeg såg True Match der. 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.