l'oréal paris elnett stylingdag lyxigI torsdags förra veckan var jag inbjuden till en lyxig stylingdag med L’Oréal Paris Elnett där stjärnfrisören Emir Kapetanovic gjorde magi med mitt hår, L’Oreal Paris officiella makeupartist Teresa Grundin sminkade mig och den grymma stylisten Jennifer Hedlund gav mig en härlig makeover i en sjukt lyxig svit på Nobis Hotel. Det bjöds på frukost och jag kände mig som en kändis hela förmiddagen när jag var där.

Tillsammans med Ida och ett par andra tjejer spelades hårtutorials in som kommer att publiceras i Elnetts kanaler och det ska bli så spännande att se resultatet… men till dess får ni några bilder från dagen!

4

Relaterade inlägg

Matrix Biolage Sugar Shine System

Matrix Biolage Sugar Shine System

Upptäck sockrets förmåga att ge håret mera glans! Sockerkristaller gör håret mjukare när de kommer i kontakt med vatten och hjälper till med att bevara den naturliga fuktbalansen samtidigt som…

1 Comment
Hildegerd Haugen 7 maj, 2015 at 17:55 Reply

Og jeg såg True Match der. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 5 =