stockholm kungsträdgården vår körsbärsträd foto

stockholm kungsträdgården vår körsbärsträd fotoPrecis som alla andra i Stockholm har jag idag varit i Kungsträdgården och fotat körsbärsblommorna. Alltså, jag är en sån sucker för blommor, så för mig var detta så himla härligt. Och fint väder har det varit också, så en blir ju helt lycklig i själen.

You May Also Like

6 kommentarer

Svara

Säger det igen 😀 endorfinträd.

Svara

Åh, alltså jag måste verkligen åka till Sthlm nån gång och uppleva just dom där blommiga träden. Så fina!

Svara

o så vackert det är med allt detta rosa. Nästan overkligt! Jag har inte varit där i år, kanske borde innan de blommar ut.

Svara

Otroligt fint

Svara

Så himla vackert! Hoppas du mår bra <3

Svara

Ser alldeles magiskt ut!! 🙂 Och riktigt vackra bilder!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

16 + nio =