yves rocher swedish beauty awards 2015 doft edt mascaraI förra veckan fick jag hem en liten påskpresent från Yves Rocher med två produkter som blivit nominerade i Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015. Grattis till nomineringarna!

yves rocher swedish beauty awards 2015 doft edt mascara

Yves Rocher Moment de Bonheur L’Eau de Toilette, 249 SEK

Upplev den impulsiva, livsbejakande doften hos Moment de Bonheur Yves Rocher som nu finns i en lättare, friskare och fruktigare tolkning. Den här fräscha doften utgår från den exklusiva Rosa centifolia från Grasse som med sina delikata, skira nyanser balanseras av äppleextraktets läckra syrlighet. Inslag av cederträ i basen ger doften ytterligare en dimension.

yves rocher swedish beauty awards 2015 doft edt mascara

Yves Rocher Couleurs Nature Mascara Volume Elixir, 179 SEK

Nu kan du få oemotståndlig volym och intensiv näring i en och samma mascara, tack vare peptider från hibiskus som stärker och reparerar fransarna (test in vitro). Den krämiga formulan ger rejäl fyllighet utan att tynga ner, och ett resultat som håller hela dagen. Borsten är utrustad med dubbla fibrer för en perfekt applicering; de mjuka fibrerna ger volym utan klibb, medan de fastare fibrerna ger definition och längd. Den koniska formen gör det dessutom lätt att komma åt ögonvrårna och nedre fransraden.

Har du testat någon av dessa produkter?

*inlägget innehåller affiliatelänkar

4

Relaterade inlägg

NYX Full Throttle Cheek and Contour Palettes

NYX Full Throttle Cheek and Contour Palettes

Då fortsätter vi med Full Throttle-kavalkaden tycker jag! Denna gång handlar det om contouring, trenden som bitit sig fast som en fästing. Jag har fått hem 5 av 6 nyanser,…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 5 =