Den 24:e mars lanserar The Body Shop sin kroppskollektion Fuji Green Tea™ som innehåller handplockat grönt te från Mount Fuji.

“Grönt te är fullt av antioxidanter och har tack vare sina hälsosamma egenskaper haft ett högt anseende i över 400 år. Lika länge har det spelat huvudrollen i flera olika sociala och kulturella aktiviteter, som japanska teceremonier, men även i skönhetsritualer.”
– The Body Shop’s pressrelease

Kollektionen innehåller:

Jag tycker att Fuji Green Tea är en superhärlig kollektion som kan passa väldigt många olika människor. Doften är inte överväldigande som en del kollektioner kan vara utan är mild och fräsch. Höjdpunkten är såklart badteét och den söta lilla tesilen som tillhör, luktar oerhört fräscht och är återfuktande, passar även bra som fotbad om man inte har ett badkar till sitt förfogande.

The Body Shop Fuji Green Tea™ finns att köpa på The Body Shop och i butik fr. o m 24:e mars.

3

Relaterade inlägg

London Lounge Handvård från Emma S.

London Lounge Handvård från Emma S.

Tidigare i veckan fick jag hem lite nyheter från Emma S. Två handvårdsprodukter som “innehåller naturliga oljor från nypon- och ängsros. Båda med doft av sandelträ.” Emma S. London Lounge…

2 Comments
Emma - Beautyinbloom.se 12 mars, 2015 at 10:51 Reply

Jag är så himla nyfiken på den här serien! :)
Och grymt snygga bilder du har fått till!
/ Emma

[…] har också Fuji Green Tea fått en egen hårvårdsserie med Schampo, balsam och ett skrubbschampo. Fuji Green Tea har sedan innan en hel kropps- & badserie och doftar fräscht. Jag är helt klart nyfiken på […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 3 =