depend lösögonfransar singelDepend är ett mångsidigt företag inom skönhet, alltså inte bara minilack. Något av det roligaste är ju et par snygga lösögonfransar för att piffa till sminkningen. Jag fick hem ett par paket lösfransar och jag fick för mig att testa singelfransarna nu i veckan och hörrni… I’m in love!

Ni förstår inte mina problem med hela lösögonfransar, hur jag än gör blir det aldrig bra även att jag tycker att det är vrålsnyggt – men jag vet inte om det är fel på mina ögon för de lossnar alltid och mina ögon tåras oftast till hela sminkningen har runnit ner för kinderna.

Singelfransarna är så enkla att sätta dit, jag har gjort det under morgonfikat på jobbet så mer än 10 minuter tar det inte, och fransarna jag använder på bilderna har stått ut med en halvdag på jobbet plus en riktigt blåsig och blötsnöig 6 km-promenad.

depend lösögonfransar singelPaketet innehåller tre rader med fransar; mellanlånga trebensfransar, långa trebensfransar och singelfransar.depend lösögonfransar singel

depend lösögonfransar singel

depend lösögonfransar singel

depend lösögonfransar singel

Har du testat några singelfransar? Vad tycker du om det?

.
Depend lösögonfransar finns att köpa på bl a. Kicks och Åhléns och kostar mellan 60-80 SEK.

3

Relaterade inlägg

Kat Von D Shade + Light Contour Quad

Kat Von D Shade + Light Contour Quad

I april släppte Kat Von D fyra stycken quads med ögonskuggor för att kunna forma dina ögon. Samtliga paletter kommer med instruktioner och tips på hur kan med rätt teknik…

5 Comments
Pernilla S 28 februari, 2015 at 21:48 Reply

Är det för att du har fransar på, som dina ögon tåras, eller kan det vara limmet du reagerar på? :)

Malin 28 februari, 2015 at 21:54 Reply

Vet faktiskt inte, men jag har testat alla möjliga lim och fransar och det blir gråtfest oavsett :/

Pernilla S 1 mars, 2015 at 12:53 Reply

Har du testat latexfritt lim också? :)

Malin 1 mars, 2015 at 13:14 Reply

Japp, har testat både NYX och Ardell’s versioner och ändå tåras ögonen :/ Men å andra sidan har jag väldigt känsliga ögon. Minsta vindpust och ögonen tåras…

lulillan 1 mars, 2015 at 14:28 Reply

Jag älskar singelfransar. De är så lätta att applicera och ser naturligt ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − sexton =