depend frans- och ögonbrynsfärg recension review

depend frans- och ögonbrynsfärg recension review

Kitet innehåller:
  • 2 st bomullstops
  • Fransborste
  • Skyddscreme
  • Aktivator till snabbfärgning (5 ml)
  • Färggelé (5 ml)
  • 10 st skyddsmallar
  • Nål till färggelén

depend frans- och ögonbrynsfärg recension reviewFöre

depend frans- och ögonbrynsfärg recension reviewEfter

Jag tycker: Jag har länge velat färga mina bryn och fransar då jag nu är mycket mörkhårigare än min naturliga hårfärg och då tycker jag att det är snyggt att matcha i alla fall brynen med håret. Vissa dagar är jag lat och orkar inte fylla i brynen men vill ändå att det ska synas att jag har ögonbryn.

Med Depends snabbfärgning går det snabbt och lätt (om man inte tappar bort instruktionerna). Jag färgade mina bryn två gånger, därav lite överskott som fastnat på huden – de är alltså inte ifyllda, och mina fransar en gång.

Blev riktigt nöjd med resultatet och jag gillar att det går så snabbt! En prisvärd produkt som jag definitivt kommer att köra på mycket i sommar för att slippa ha mascara eller fylla i brynen.

.
Har ni testat någon av Depends frans- och brynfärger? Vad tyckte ni?

7

5 Comments
BigMami 22 februari, 2015 at 17:24 Reply

Precis det inlägg jag behövde :-) Köpte detta för någon vecka sedan men har inte vågat prova det än då jag aldrig har färgat förut… Tog brun, men har jätteglesa & ljusa bryn så får se om jag vågar mig på detta :-D

Lisa 22 februari, 2015 at 19:07 Reply

Låter ju superbra! Är det svårt att göra det här själv.

Malin 22 februari, 2015 at 19:08 Reply

Absolut inte :) Depend har en jättebra instruktionsvideo här!

Emma - Beautyinbloom.se 23 februari, 2015 at 10:42 Reply

Åh perfekt inlägg! Jag kikade på den här för någon vecka sedan men vågade inte riktigt testa. Jag vill dock inte färga brynen då de redan är rätt mörka, utan egentligen bara fransarna. Men tycker inte man ser sådan jättestor skillnad på dina fransar, eller ser jag fel?

Vad tycker du om just färgningen av fransarna? Kanske borde man välja svart färg om man bara ska färga fransarna?

// Emma

Malin 23 februari, 2015 at 12:38 Reply

Helt korrekt. Jag tror att en svart färg syns mer då mina fransar redan är ganska mörka från början (typ svartbruna).

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 2 =