isadora all about the eyes 2015 eye color bar perfect brows duo compact powder perfect contourkajal waterproof eyeshadow small brush eyeshadow crease brush eyeshadow sponge big bold mascara flex tip eyeliner colorful eyeliner pro lash curlerIsaDora utökar sin vårkollektion med nya spännande produkter för ögonen, både nya färger på existerande produkter och helt nya produkter som ögonbrynspuder och vattenfasta kajalpennor.

isadora all about the eyes 2015 eye color bar perfect brows duo compact powder perfect contourkajal waterproof eyeshadow small brush eyeshadow crease brush eyeshadow sponge big bold mascara flex tip eyeliner colorful eyeliner pro lash curler

isadora all about the eyes 2015 eye color bar perfect brows duo compact powder perfect contourkajal waterproof eyeshadow small brush eyeshadow crease brush eyeshadow sponge big bold mascara flex tip eyeliner colorful eyeliner pro lash curler

isadora all about the eyes 2015 eye color bar perfect brows duo compact powder perfect contourkajal waterproof eyeshadow small brush eyeshadow crease brush eyeshadow sponge big bold mascara flex tip eyeliner colorful eyeliner pro lash curler

Eye Color Bar – 61 Smoky Mauves, 149 SEK

Den slimma ögonskuggspaletten innehåller sex stycken nyanser av gråbeiga- och mauvetoner. Sitter extra länge, skir, mjuk och silkeslen textur.

isadora all about the eyes 2015 eye color bar perfect brows duo compact powder perfect contourkajal waterproof eyeshadow small brush eyeshadow crease brush eyeshadow sponge big bold mascara flex tip eyeliner colorful eyeliner pro lash curler

isadora all about the eyes 2015 eye color bar perfect brows duo compact powder perfect contourkajal waterproof eyeshadow small brush eyeshadow crease brush eyeshadow sponge big bold mascara flex tip eyeliner colorful eyeliner pro lash curler

isadora all about the eyes 2015 eye color bar perfect brows duo compact powder perfect contourkajal waterproof eyeshadow small brush eyeshadow crease brush eyeshadow sponge big bold mascara flex tip eyeliner colorful eyeliner pro lash curler

Perfect Brows Duo Compact Powder – 15 Brown Duo, 119 SEK

Ett tvåfärgat ögonbrynspuder. De två nyanserna kan också mixas tillsammans för att få fram just den rätta nyansen för dig. Borst- och spongeapplikator medföljer.

isadora all about the eyes 2015 eye color bar perfect brows duo compact powder perfect contourkajal waterproof eyeshadow small brush eyeshadow crease brush eyeshadow sponge big bold mascara flex tip eyeliner colorful eyeliner pro lash curler

Perfect Contour Kajal Waterproof – 39 Deep Grey, 60 Black & 61 Dark Brown, 89 SEK

Mjuk, lättapplicerad textur, högpigmenterad och vattenfast. Sitter extra länge (14 timmar). Kan även användas som khol kajal.

isadora all about the eyes 2015 eye color bar perfect brows duo compact powder perfect contourkajal waterproof eyeshadow small brush eyeshadow crease brush eyeshadow sponge big bold mascara flex tip eyeliner colorful eyeliner pro lash curler

isadora all about the eyes 2015 eye color bar perfect brows duo compact powder perfect contourkajal waterproof eyeshadow small brush eyeshadow crease brush eyeshadow sponge big bold mascara flex tip eyeliner colorful eyeliner pro lash curler

Eye Shadow Small Brush, 89 SEK

Definierande ögonskuggsborste för mindre områden. Syntetiskt hår.

Eye Shadow Crease Brush, 89 SEK

Idealisk för applicering av ögonskugga i globlinjen. Steriliserat naturligt hår. Rengör med IsaDora Brush Cleanser.

Eye Shadow Sponge, 59  SEK

Mjuk sponge-applikator för optimal applicering av ögonskugga.

En riktigt härlig skara produkter som bara ligger och väntar på att användas! Jag är head-over-heels förälskad i ögonskuggspaletten då lila är en av mina favoritfärger! De andra nya produkterna ska också bli jätteroligt att testa och jag ska, så fort jag får tid, visa hur de ser ut på.

Vad tycker ni? Någon av produkterna som lockar?

.
IsaDora All About The Eyes finns i butik från V.7.

Ha en underbar kärleksdag ♥

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Jäklar vilken fart det är på Isadora 🙂 dom kommer ju med massa spännande nyheter hela tiden

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

18 − fjorton =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.