anastasia beverly hills eleven.se brow wiz dipbrow pomade duo brush pro pencil tinted brow gelHärom dagen kom det ett härligt paket från eleven.se med lite nya brynprodukter från Anastasia Beverly Hills. Min Dipbrow är seriöst på väg att ta slut så jag kände för att uppdatera mig till en mörkare nyans och också testa på lite nya produkter.

anastasia beverly hills eleven.se brow wiz dipbrow pomade duo brush pro pencil tinted brow gelHär har jag testat produkterna på mina bryn.

anastasia beverly hills eleven.se brow wiz dipbrow pomade duo brush pro pencil tinted brow gel

Efter att ha hört så mycket bra om både Brow Wiz och de andra produkterna, förutom Dipbrow som jag testat innan och vetat att den är bra, så kan jag säga att jag inte blev besviken denna gång heller. Anastasias produkter håller verkligen en god kvalitet. Och oavsett vad trenderna säger så kommer snygga och välvårdade bryn ligga varmt om mitt hjärta – så jag kommer fortsätta med det ett tag till.

eleven.se har även uppdaterat sortimentet från Anastasia där du nu finner de nya färgerna av Dipbrow, Contour Kit i Medium/Tan och helt nya produkter. Tips!

*inlägget innehåller affiliatelänkar

Like

Relaterade inlägg

Tutorial: Valentine’s Day

Tutorial: Valentine’s Day

Idag är det kärlekens dag, hoppas att ni har det underbart ♥ Och ja, för vissa är det ett kommersiellt jippo. Och ja, man ska visa kärlek varje dag bla…

2 Comments
BigMami 3 februari, 2015 at 15:05 Reply

Den där brynborsten beställde jag också, fick hem den och OJ vad jag tyckte den var stor! Dock har jag inte vågat testa den än.. :-) Men Anastasias produkter är grymma!

Dess/Drömteori 3 februari, 2015 at 22:09 Reply

Brow wiz är bäst! Och dina ögonbryn är to die for.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − fjorton =