Nej, jag har inte hamnat under en lavin eller fastnat i lagertrucken… Jag har bara jobbat och varit så jäkla trött om kvällarna att jag helt enkelt inte orkat blogga. Men på tisdag är jag ledig, så ska jag försöka ta igen lite tid och fixa ett par inlägg. Här har ni en sneak peek på vad jag kommer att visa nästa vecka!

malhar_150115_0021

Like

Relaterade inlägg

Hej då sommar!

Idag var sista jobbdagen på hemmaplan. I morgon börjar jag jobba på annan ort. Och det är lika sorligt att sluta varje år, jag kommer att sakna alla. Men givetvis…

3 Comments
Alice Karlsson 18 januari, 2015 at 22:44 Reply

Vart är det du jobbar? :)

Malin 19 januari, 2015 at 19:26 Reply

Jag har två jobb, både på Systembolaget och på ett städföretag.

Sofies Skönhetsblogg 18 januari, 2015 at 23:32 Reply

Alltså holy crap! BRYNEN! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − fyra =