viva la diva lipstick duo elektra bloodberry godiva nova swatch lipI början av december fick jag hem Viva La Divas höstkollektion Smokin’ Hot där det bl a. presenterades Lipstick Duo, alltså med två olika färger i ett stift. Kul idé tänkte jag! Men efter att ha sett andra bloggares swatches och recensioner måste jag medge att jag blev lite besviken.. speciellt med tanke på promobilderna som publicerades i samband med att produkterna kom.

Och jag är riktigt imponerad av Sandra som har lyckats få ett snyggt resultat – för en del läppstift var riktigt svåra att ens få någon slags färg över huvudtaget!

viva la diva lipstick duo elektra bloodberry godiva nova swatch lipNova, Bloodberry, Elektra, Godiva

viva la diva lipstick duo elektra bloodberry godiva nova swatch lipNova – En ljus kall rosa färg tillsammans med en aningens mörkare lila färg. Den ljusa färgen är alldeles för kritig och svårapplicerad, den lila färgen fungerar bättre även om den också är ganska kritig på.

viva la diva lipstick duo elektra bloodberry godiva nova swatch lipBloodberry – Favoriten bland dessa duos. En orange- och en riktigt neonig rosa färg. Båda är mjuka och lättapplicerade. Blandar man ihop dem blir det även en supersnygg korallfärg.

viva la diva lipstick duo elektra bloodberry godiva nova swatch lipElektra – Hade kunnat bli så bra, men ett magplask. En guldig- och en silvrig färg. Båda är snuskigt torra, men silvernyansen tar priset. Så torr att jag fick trycka bra hårt innan det ens gav någon slags färg, var rädd att jag skulle ha av stiftet. Guldnyansen var aningens bättre, men jag tror inte att jag kommer använda någon av sidorna ensamt. Däremot har jag testat dem över andra läppstift och då har de gett lite ”oumpf” till en vanlig krämig färg.

viva la diva lipstick duo elektra bloodberry godiva nova swatch lipGodiva – En varm ljus rosa- och en mörkare rosa färg. Även här har den ljusa lite problem med kritighet, men inte alls som den ljusa färgen i Nova. Blir en fin Barbie-rosa färg tillsammans. Den mörkare rosa är mjuk och glider på lätt.

You May Also Like

1 kommentar

Svara

i love duo lippies, they are so handy when travelling 🙂 The Bloodberry shade is gorgeous!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

tre − tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.