Christmas nails pink red gold glitter black nail art julnaglar molkan skönhetsbloggDenna vecka har jag också haft lite juliga naglar, gillar verkligen att ha fina naglar på jobbet då jag inte vill sminka mig så mycket p g a. att det ändå bara rinner av. Fick hem ett 500-pack lösnaglar från eBay så jag kunde inte hålla mig.

Christmas nails pink red gold glitter black nail art julnaglar molkan skönhetsblogg

Christmas nails pink red gold glitter black nail art julnaglar molkan skönhetsblogg

Jag har använt
  • IsaDora Wonder Nail – 793 Passionate
  • Essie – Rock at the top
  • Essie – Jiggle high, Jiggle low
  • Viva La Diva Nail Polish – Darkstar

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Vilka fina. <3

Svara

Snyggt! Gillar speciellt ringfingret

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

fem + 11 =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.