Andra veckan i december är över. Det är tredje advent och här kommer veckans luckor i The Body Shop 24 Days of Joy Ultimate Advent Calendar, alltså 8 till 14.


Klicka på på någon av bilderna för att bläddra bland dem i större format.

Lite “tråkigare” innehåll denna vecka måste jag säga. Jag använder i princip aldrig hand- eller fotkrämer så de går fetbort för mig oavsett härlig doft eller hur bra de är. Ansiktskrämer har jag så jag skulle kunna bada i, men just denna med Aloe Vera har jag varit nyfiken på, så den känns ändå helt okej. Honeymania-body buttern har jag i full storlek sedan innan och gillar doften skarpt – men det känns onödigt att börja använda denna reseförpackning så den får nog ändå gå till någon annan ändå.

Roligast är ju definitivt Sachet-maskerna och Wild Argan bubbelbad! Både Vitamin E-masken och Vitamin C-skrubbmasken är två av mina absoluta favoriter, så dessa blev jag mycket glad över. Samma med Bubble Bath med Wild Argan Oil-doften… om jag inte missminner mig använde jag upp min förra ganska snabbt i höstas, så det var en trevlig överraskning.
.

Ni som har denna kalender, eller någon av de andra varianterna… Vad har ni fått? Och är ni nöjda?

Like

Relaterade inlägg

Min kvällsrutin – Travel size edition

Min kvällsrutin – Travel size edition

Jag är en väldigt trött människa och skulle gärna vilja gå och lägga mig på direkten när jag känner att det börjar bli läggdags, men med ansiktet fullt av smink…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + 16 =