December känns lite extra lyxig i år med tanke på att jag får öppna en lucka i min The Body Shop 24 Days of Joy Ultimate Advent Calendar varje dag. Jag tänkte nu visa er som är nyfikna vad som har gömt sig bakom varje lucka. Då jag är alldeles för lat för att lägga ut varje dag här på bloggen (men på instagram kör jag en lucka varje dag!) så tänkte jag att jag gör ett inlägg varje vecka. Så då börjar vi med lucka 1-7.

Klicka på på någon av bilderna för att bläddra bland dem i större format.

Hittills är jag ganska nöjd, 6/7 produkter har jag inte testat innan och 4/7 produkter kan jag tänka mig att använda. Är inte jätteförtjust i just Oliv- och Moringadofterna och jag har två stycken Carbon Eye Definer i just svart sedan innan så de kommer nog att skickas vidare… Men jag blev superglad för nagelfilarna (då jag upptäckte i ren panik härom dagen att jag inte fått med mig någon nagelfil upp hit), handspriten, chocoskrubben och Vitamin E-cleansern.

Ni som har denna kalender, eller någon av de andra varianterna… Vad har ni fått? Och är ni nöjda?

Like

Relaterade inlägg

Brows on fleek? – Uppdaterad bryntutorial

Brows on fleek? – Uppdaterad bryntutorial

För ungefär 1,5 år sedan gjorde jag en ögonbrynstutorial som var… hmm, helt okej – men sedan dess har jag bytt ut (använder olika produkter från dag till dag) lite…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 2 =