julfest julklapp outfit klänning glam romantic rock chic mode fashion molkan skönhetsblogg

NLY EVE Sequin Chiffon Maxi Dress // Ax Paris Lace Sleeve Overlay Midi Dress // NAF NAF Cocktailklänning

.
Jag älskar julfester, oavsett om det är med jobbet eller privat – det brukar alltid vara så mysigt! Bästa julfesten jag varit på var när jag gick på folkhögskola och vi hade julavslutning med hela skolan, åt massor av god mat, umgicks som vänner och inte som lärare och elever. Jag hade på mig en lång röd sidenklänning som jag fortfarande brukar plocka fram så här års. Men jag skulle vilja ha något annorlunda i år.

.
Ska du gå på någon julfest och vad ska du ha på dig?
.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

Like

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × två =