revlon colorburst matte balm review elusive recension 2014

revlon colorburst matte balm review elusive recension 2014

revlon colorburst matte balm review elusive recension 2014

Jag tycker: Jag länge varit nyfiken på Revlon och alla deras roliga läppisar. Jag har nu testat några av deras knubbiga pennor och först ut till recension är den matta versionen som precis som de andra doftar fräscht av mint. Färgen Elusive är en nuderosa, nästan lite gammelrosa – perfekt vardagsnyans! Pennan är rikligt pigmenterad och det jag gillar med just denna nyans är att den är väldigt lik min egen läppfärg och blir då väldigt enkel för mig att bära upp.

Produkten glider på läpparna som smör, vilket jag också kände med en gång skulle påverka hållbarheten och hur den skulle lägga sig på mina läppar. När man först applicerar den ser den lätt glansig ut men mattas sedan ner och blir tyvärr lite smulig på läpparna – vilket inte är speciellt attraktivt då jag redan har skrynkliga läppar. Samtidigt känns den återfuktande, men glider enkelt ner i mina små fina linjer. Gillar inte denna matta version lika mycket som de glansiga versionerna, men det kan ju vara pga. mina konstiga skrykliga läppar som jag tenderar att undvika dessa typer av produkter.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

Like

2 Comments
Evelinasfina Skönhetsblogg 1 december, 2014 at 16:37 Reply

Sjukt snygg färg :) Är sugen på att köpa detta!

Diana 2 december, 2014 at 10:17 Reply

De matta är faktiskt mina favoriter! Sultry har jag dubletter av för att jag använder den så ofta! Elusive var dock inte särskilt fin på mig och jag tyckte faktiskt inte formulan på just den färgen riktigt höll måttet. De andra matta färgerna tycker jag är fantastiska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två + arton =