Alltså, är det bara jag som avskyr november? Det är kallt, grått, mörkt och regnigt.. Och det är för tidigt för att adventspynta och om det kommer någon snö är det blandat med regn och jag fryser ända in i själen. Därför piggar jag upp mig med att fönstershoppa härliga prylar med inspiration av den blågrå färgen (förutom skorna som jag bara tyckte skulle bli en snygg kontrast med sina gulddetajler).

november blues beauty cravings wanties vill ha want november 2014 make up store cybershadow pablo leonardo atomic lip gloss marc jacobs daisy dream ghd anastasia beverly hills tamanna skor NLY shoes flatform loreal infallible nail polish real techniques silicone eyeliner

[column-group]
[column]1. Marc Jacobs Daisy Dream Set, 735 SEK
2. MUS Cybershadow – Pablo/Leonardo, 145 SEK
3. MUS Led Lipgloss – Atomic ,145 SEK
4. ghd V Lagoon Professional Styler, 1899 SEK[/column]
[column]5. Anastasia Tamanna Eye Shadow Palette, 445 SEK
6. L’Oréal Infallible Nail Polish – Ocean Infini, 99 SEK
7. Real Techniques Silicone Liner Brush, 99 SEK
8. NLY Shoes Flatform Metal Boot, 499 SEK[/column]
[/column-group]

Har ni några produkter som ni livar upp gråa november med?

*inlägget innehåller affiliatelänkar

Like

Relaterade inlägg

Nyhet hos brallis; Kardashian Beauty

I tisdags hämtade jag ut ett väldigt fint pressutskick från brallis.se. Det innehöll deras senaste märke Kardashian Beauty som tidigare hette KHROMA. Jag har aldrig riktigt förstått varför systrarna Kardashian…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 3 =