Förutom att jag kunde gå helt bananas på Primark efter att ha upptäckt det så hade jag faktiskt bara planerat in två stycken köp, vilket var en Zoella Beauty make-up bag och Nic’s Picks från Real Techniques – vilket jag bokstavligen sprang och köpte de 10 sista minutrarna innan vår flygtransfer gick. Good job Malin! Men här är i alla fall mina skönhets- & accessoarköp.

molkan skönhetsblogg dblondon14 london shopping primark superdrug boots// Väska, plånbok och lösnaglar från Primark //
// Soap & Glory Hand Maid och Real Techniques Beauty Sponge från Boots //
//Zoella Beauty make-up bag och Real Techniques Nic’s Picks från Superdrug
//

You May Also Like

5 kommentarer

Svara

Så mycket fint 🙂

Svara

Åh Zoellas produkter vill jag testa :d

Svara

Goooodis!

Svara

Köpte också sånna lösnaglar från primark fast i glittrigt mörkrösa, älskar dom! Arg på mig själv för att jag inte köpte fler. Dock var kvalitén inte den bästa, glittret åkte av skitsnabbt och hamnade överallt 🙁 Men för en pund, vad förväntar man sig? 😉

Svara

Rolig shopping 🙂 kollat lite på det borstsettet. Skriv gärna ett inlägg om dom borstarna när du använt dom ett tag 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

ett × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.