Att skönhetsblogga samtidigt som man är på konferens i London, plus vin, plus nya människor är väldigt roligt och tidskrävande. När man har så trevligt att man helt enkelt inte haft tid. MEN, med stora bokstäver… Jag har dokumenterat allt och kommer att skriva om varenda dag plus mycket mer – men just nu ligger jag i sängen på ett vandrarhem och är helt jäkla slut. Så, förvänta er mycket av resan här på bloggen framöver! Tills dess.. ett smakprov.

kollage1Jag bodde tillsammans med den underbara Kicki Burman och iglade mig fast vid fantastiska Ida Eriksson/ADARAS. Utöver de grymma presentationerna och föreläsningarna där jag lärt mig massor har jag bl a. sett Big Ben, London Eye, Buckingham Palace, Oxford Street och London Underground. För första gången har jag bl a. druckit Starbucks, strosat bland ekorrarna i St. James’s Park, handlat på Primark & Superdrug, ätit Fish & Chips  och ätit en grym middag på den supertrendiga och prisbelönta Hakkasan!

Vi tre “första-gången-Londonare” körde fullspäckat schema och jag ångrar ingenting – jag fick se och uppleva det jag ville. Jag säger bara en sak… WOW!

För fler bilder från alla som var med, gå in på hashtaggen #dblondon14 på instagram!

 

Like

Relaterade inlägg

Video: IsaDora Holiday Makeup – Tutorial

Video: IsaDora Holiday Makeup – Tutorial

Här kommer en sminkning med tillhörande tutorial i videoformat med IsaDoras Holiday-produkter :) Like Ångra…

7 Comments
mammi 10 november, 2014 at 07:39 Reply

Wow! ´Jag hade också gärna varit med…

Sara ~ Candis 10 november, 2014 at 10:26 Reply

Underbart :D

Mimmi 11 november, 2014 at 15:16 Reply

Låter underbart! Jag planerar att åka till London snart, skulle inte du kunna skriva lite tips om affärer, platser osv? Skulle uppskatta det, för precis som du har jag aldrig varit i London!

Malin 11 november, 2014 at 17:16 Reply

Jag gör det när jag kommit hem!

Dess 12 november, 2014 at 02:31 Reply

Åh London, visst är det underbart!

Moster Anki 12 november, 2014 at 03:07 Reply

Vilken härlig och inspirations rik weekend, förstår att du lärt dig en massa nyttigheter. Krya på dig!!

Helena 12 november, 2014 at 18:06 Reply

Härliga bilder! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 10 =