molkan skönhetsblogg idun minerals höst nyheter autumn news 2014 julkit christmas kitHösten är nu verkligen här och här har regnet och rusket dominerat de senaste veckorna. Därför passade jag på att gräva ner min nos i dessa härliga produktnyheter från det svenska kosmetikmärket IDUN.

molkan skönhetsblogg idun minerals höst nyheter autumn news 2014 julkit christmas kit

IDUN Minerals Eyebrow Pencil, 159 SEK

Lanseras i tre olika askiga nyanser; Ask – ljusbrun, Lönn – Mellanbrun och Pil – Mörkbrun. Pennorna är enkla att applicera, kladdfria och innehåller hörrenade mineralpigment. Samtliga pennor är fria från parabener, silikon och parfym. Pennorna innehåller vax som ger stadga åt brynen och har dessutom en brynborste i ena änden för effektiv applicering, både för skarpa linjer och mjukare resultat.

malhar_141014_0097molkan skönhetsblogg idun minerals höst nyheter autumn news 2014 julkit christmas kit

IDUN Minerals Lipstick – Jordgubb, 189 SEK

Läppstiften innehåller mjukgörande och närande nordisk hjortronolja. Alla läppstift är fria från vatten, parfym, nanopartiklar och konserveringsmedel. Läppstiften är högpigmenterade och mineralbaserade. Nyheten Jordgubb är en klassisk klarröd färg.

molkan skönhetsblogg idun minerals höst nyheter autumn news 2014 julkit christmas kit

IDUN Minerals Angled Blending Brush, 95 SEK

Tonar ut och tar bort skarpa linjer för ett mjukt och definierat resultat. IDUN Minerals borstar är mjuka och skonsamma mot huden. Tillverkade av taklon, vars egenskaper liknar naturborst.

molkan skönhetsblogg idun minerals höst nyheter autumn news 2014 julkit christmas kit

IDUN Minerals Eye Definer Brush, 85 SEK

Multifunktionell borste som kan användas för att definiera ögonbrynen och markera ögonområdet, fungerar t ex. perfekt för att applicera en skarp eyeliner.

molkan skönhetsblogg idun minerals höst nyheter autumn news 2014 julkit christmas kit

IDUN Minerals Single Eyeshadow – Brunklöver, 129 SEK

Finns i fem olika färger i så kallat ”kullerstensmönster”. Varje singelskugga består av två olika skimrande nyanser som ger möjlighet att skapa levande och multi-dimensionella ögon. Brunklöver är en skimrande bronze-nyans.

molkan skönhetsblogg idun minerals höst nyheter autumn news 2014 julkit christmas kit

IDUN Minerals julkit “Silfr”, 249 SEK (värde 368 SEK)

Innehåller:

Silfr Mascara, Svart. Ger långa och separerade fransar. Med fransförlängande peptid, naturliga mineralpigment och lätta organiska vaxsorter. Oftalmologisk testad. Lämplig för känsliga ögon.

Josephine Lipgloss. Högpigmenterat läppglans med mjukgörande och vårdande hjortronolja som ger en behaglig känsla och lång hållbarhet. Innehåller även jojobaolja och vitamin E.

Tillsammans släpps även IDUN Minerals julkit “Gull”, 349 SEK (värde 487 SEK) som innehåller Gull Mascara, Lava Eyeliner och Fjällsippa Eyeshadow. Finns att köpa på apotek fr o m. 1 november.

.
IDUN Minerals finns att köpa på apotek.

*pressutskick

Like

Relaterade inlägg

DIY: “That beachy wavy mermaid look” – Saltspray

Nu till sommaren är det populärt att fixa den där “beachiga matta looken” i håret och många använder sig av någon form av saltspray. Är det bara jag eller är…

1 Comment
Zarah-Lou 20 oktober, 2014 at 23:22 Reply

Ingen hemlighet att jag är IDUN-frälst. Deras foundation är fantastisk! För att inte tala om alla deras rouger och ögonskuggor. Fjällsippa in mah heart! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio − 7 =