Jag brukar inte göra sminkningar inspirerade av någon annan då jag tycker att det kan bli lite tråkigt, så oftast vet jag inte hur jag vill sminka mig förrän jag tittar på det jag har och bara kör. Men jag gillar också att testa nya saker och när jag såg att Linda hade lagt ut en tutorial på hur hon hade gjort sin ”gradient eyeliner” så var jag tvungen att testa.

malhar_141010_0113

malhar_141010_0083

BAS
MAC Pro Longwear Concealer – NC20
MAC Mineralize Skinfinish Natural – Light Plus
L’Oréal Glam Bronze – 101 Blonde Harmony

ÖGON
The Body Shop Smoky 2 in 1 Gel Eyeliner – Black
IsaDora Smoky Eye Pen – 10 Black
Svart ögonskugga
Kardashian Beauty Faux Lashes – Glimmer
BH Cosmetics Lovable Lash Mascara – True Black

ÖGONBRYN
Anastasia Beverly Hills Perfect Brow Pencil – Ultimate Brown
L’Oréal Brow Artist Plumper – Medium/Dark

LÄPPAR
Maybelline Color Sensational Color Drama – 520 Light It Up

You May Also Like

8 kommentarer

Svara

Så sjuuuuukt snyggt! Blev också himlans nyfiken på att testa när jag såg hennes tutorial. Såg ju ”lite lätt ut”, haha! Blev så impad när jag bara såg hennes bilder först, att det såg så svårt ut.. men så är det ju det där med att få det att se likadant ut vid båda ögonen! xD Du gjorde det sjukt bra!!

Svara

Helt fantastiskt! ♥

Svara

du är så bra malin!! och du passade verkligen i det här. tummen upp!

Svara

Det här blev ju så otroligt jäkla snygg och älskar din huvudbonad.

Svara

Gud vad snyggt! Du passar jättebra i det och bilderna blev väldigt snygga! 🙂

Svara

Fantastisk smink och bild! Fabulöst!

Svara

Så jädra snyggt alltså! 😀

Svara

Kanon snyggt

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

19 − femton =