Här kommer mitt bidrag till semifinalen i L’Oréal Trendsetter Search. Semifinalen gick ut på att skapa en look utifrån fyra stilar; bohemian, glam, rock eller romantic. Utav dessa är jag nog mest bohemisk-ish och kunde lätt relatera till stilen. Hope you like it!

Jag körde på en lätt sminkning med fokus på basen och brynen. En enklare ögonsminkning och lite orange tint till läpparna. Så här känner jag mig mest bekväm. Hade gärna slängt på ett halsband och ett skärp på detta, men i all hast lyckades jag inte packa ner det.

Vill du att jag går vidare till finalen får du gärna rösta på mig här!

Jag är med och deltar i Trendsetter Search på www.lorealparis.se

Like

Relaterade inlägg

The life of a Beauty Blogger

The life of a Beauty Blogger

Så här kan det se ut behind the scenes hemma hos mig när jag fotar till bloggen, något jag lägger mycket tid och energi på. Inte alltid en dans på…

3 Comments
gratisprinsessanMalin 6 oktober, 2014 at 22:19 Reply

Har röstat på dig! Håller tummarna! :)

Lackert 7 oktober, 2014 at 18:07 Reply

Sån härlig look, ska rösta nu :) Lycka till!

Mammi 8 oktober, 2014 at 18:23 Reply

Har röstat på dig. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − två =