På min födelsedag skrev My till mig om att hon gärna ville skicka mig en födelsedagspresent eftersom vi känt varandra (via internet) så länge. Jag fick välja något från hennes webbshop och jag hade redan innan spanat in det armband som hon döpt just efter mig. Tack så jättemycket My, det är fantastiskt fint och så jag! Finns även i turkost och rött.

malhar_140929_0025

malhar_140929_0022

♥ ♥ ♥

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Snyggt 😀

Svara

Jätte snyggt!

Svara

Så fint!

Svara

Men ååhh, <3 <3 <3
Så kul att både du & Sandra (ssnadra.se) fyllt år! Kunde inte låta bli att skicka ut en liten present till henne också 🙂 Ni är några av de äldsta (som i känt/följt varandra länge – inte gamla) nätvännerna jag har tror jag! Kram!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

fjorton − 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.