IMG_3274
On my lips: IDUN Minerals Lipstick – Björnbär

I två dagar har jag ägnat mig åt att rensa bland följarna på mitt privata instagramkonto, då jag vill få bort så mycket “spökföljare” som möjligt som jag fick när kontot var öppet. Jag har främst tagit bort följare som inte brukar gilla mina bilder, men också såna jag inte själv följer. Detta är alltså inget personligt riktat mot någon. Ni som följt mig tidigare kan ansöka om att få följa mitt privata konto igen, men jag kommer att hålla ner följarantalet för att jag vill hålla mitt privatliv just… mer privat.

Vill ni fortfarande se sminkningar, minirecensioner, bilder, tävlingar och annat som är relaterat till min blogg kan ni följa @molkanse istället! Jag hänvisar även företag som följt mitt privata konto att följa bloggkontot.

♥ ♥ ♥

Like

Relaterade inlägg

Att vara sig själv

Att vara sig själv

Jag är så konflikträdd, det har jag inga problem med att stå för. Jag blundar hellre lite för länge för saker jag tycker är fel, just för att jag tycker…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 − sex =