Jag vill att varje födelsedag ska kännas så där extra speciell, precis som när man fyllde sju. Man kunde inte sova för att man var för uppspelt över vad man skulle få i present, man blev gratulerad med ljus och frukost på sängen, kompisarna var extra snälla och lät en välja utklädningskläder först och kalasen var fyllda med fiskedamm, ballonger och en stor godispåse.

Nu är det mindre än två veckor kvar till jag omfamnar den eviga åldern. I alla mina år har jag älskat min födelsedag och det är inget undantag denna gång heller, ingen åldersnoja alltså! Detta är vad jag önskar i min godispåse.

birthdaywanties-molkan

Like

2 Comments
Emilie/krex 14 september, 2014 at 19:44 Reply

heroine är jag också sjukt sugen på. men jag har redan fyllt år så jag får väl önska mig det i julklapp .D

Emma 15 september, 2014 at 23:58 Reply

Men gud vilken söt vetevärmare! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × tre =