Som en liten bonus för att man gick vidare till semifinalen fick man ett L’Oréal Paris Beauty Kit bestående av lite roliga sminkprodukter som ska ska vara till nytta för nästa del av tävlingen. Det ska bli så kul att leka med detta!

malhar_140910_0080

malhar_140910_0080-2

I kitet fanns
 • Nude Magique BB Cream – Light & Medium
 • Lumi Magique Touch of Light Highlighting Pen – 1 Light
 • Glam Bronze – 101 Blonde Harmony
 • Color Riche Les Ombres Quads – E2 Beloved Nude & E5 Incredible Grey
 • Color Riche Les Ombres Monos Pop – 405 The Big Blue
 • Color Riche Les Ombres Monos Lumiere – 500 Gold Mania
 • Color Riche Le Khôl – 101 Midnight Black
 • Super Liner Blackbuster – Black
 • Super Liner Perfect Slim – Intense Black
 • Mega Volume Miss Manga Mascara – Black
 • False Lash Wings Mascara – Black
 • Color Riche Intense Lipstick – 288 Intense Fuchsia, 303 Rose Tendre, 373 Magnetic Coral, 377 Perfect Red
 • Color Riche Le Vernis – 504 Insolent Magenta, 702 Black Swan, 855 Oyster Bay
 • Color Riche Le Vernis Top Coat – 916 Confetti & 920 Gold Leaf

Något ni är sugna på att kika närmare på?

You May Also Like

14 kommentarer

Svara

Oooooh! Närmare titt på allting!

Svara

Absolut läppstiften! Den här ögoninflammationen har verkligen fått mig att börja uppskatta ett fint läppstift, hur ska jag ANNARS göra liksom? Jag är dessutom väldigt glad för din skull att du kom vidare <3

Svara

oj massa bra grejer ju

Svara

Helt klart läppstiften! Finns de i butik?

Svara

Ja, de ska finnas på bl a. Kicks 🙂

Svara

Hejsan, jag har en fråga angående milier under ögonen. Hur får man bort dem? Jag har nyss börjat med ögonkräm och använder precis så som make up artisten i butiken sa, smörjer in morgon och kväll. Det har gått två veckor och jag ser ingen skillnad alls över huvud taget. Fortfarande mörka ringar och små gulvita prickar. Hjälp, vad ska jag göra?

Svara

Hej Marie, jag är inte utbildad inom skönhetsvård så jag kan tyvärr inte svara på din fråga. Men jag vet att Helen Torsgården har skrivit om detta i ett inlägg här. Vad jag har uppfattat det som så måste man ta bort dem hos hudterapeut eller dylikt, de försvinner alltså inte BARA med ögonkräm. Hoppas du hittar den hjälp du behöver!

Svara

Okej, tack så jätte mycket för svaret. Det framgick inte av Helen Torsgården att man kanske måste besöka läkare för att få bort dem. Men då ska jag kolla in mer på läkare istället för ögonkrämer 🙂

Svara

Vilken underbar låda :O

Svara

Åh vilket härligt paket, ser jätte spännande ut

Svara

Hur gör man för att få sponsorer? Jag skulle jätte gärna vilja driva en makeup blogg också men svårt när man inte har råd att köpa allt själv.

Svara

Jag hänvisar dig till det svar jag givit andra personer som frågat; Jag är inte sponsrad, att bli sponsrad betyder att man får någon typ av ersättning för att tillhandahålla en tjänst (i detta fall få betalt för att blogga om produkter) – vilket jag inte gör, jag skriver den här bloggen helt på eget bevåg. Jag får däremot kravlösa pressutskick som företag, PR-byråer och distributörer skickar till mig. Redan innan jag började blogga om skönhet hade jag en stor samling eftersom det länge varit mitt intresse.

Jag vill faktiskt skicka dig vidare till detta inlägg som Tina skrivit ang. pressutskick och ”gratisprylar”.

Svara

Tack så jätte mycket för svaret, visste inte hur det gick till och vad som var lagligt och okej/inte okej. Jag vill inte framstå som att jag bara vill ha gratis saker, jag har alltid velat bli make up artist men finns inga pengar att gå en utbildning eller ens en kurs, så jag ville satsa på att blogga om det jag kan istället och vill lära mig mer om hur det fungerar. Ni som skönhetsbloggar borde skriva mer om det här då jag vet att många undrar hur det egentligen går till. Skulle vara kul att läsa ett inlägg om hur du började med allt och fram till hur bloggandet går nu.

Svara

Nej, jag förstår att det inte bara är prylarna man är ute efter, det är givetvis en lyxig bonus – men absolut inte nödvändigt. Själv började jag blogga om skönhet och smink redan 2010 för att jag ville visa de sminkningar jag gjorde med det jag hade köpt och redan hade.

Som sagt, många av oss skönhetsbloggare har haft skönhet som hobby en längre tid och samlat på oss mycket produkter under årens gång. Börja med det du har och det du kan – därifrån kommer du att utvecklas. Skönhetsblogga för att det är roligt, inte som en jakt på produkter eller läsare. Fick en fråga om bloggen för ett tag sedan där jag känner att mitt svar också är väsentligt (bloggtips).

Jag kommer inte att skriva om hur det går till i ett inlägg eftersom jag inte tycker att den biten är relevant. Har man ett driv, är man seriös och duktig så kan företag och andra att höra av sig, men det är inte säkert. Det är mycket jobb. Men vill du börja skönhetsblogga, så gör det 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

4 × 2 =