malhar_140815_0360-merged Här kommer en liten guide på hur du kan återskapa min ‘Back to School’ look om ni inte redan sett den på eleven’s skönhetsblogg. Återskapar ni några av mina looker får ni gärna dela med er av dem via sociala medier eller skicka till mig, det vore jätteroligt!

malhar_140815_0191

Jag har använt mig av dessa skuggor i den fantastiskt vackra Anastasia Catwalk Eye Shadow Palette.

malhar_step1

1. Börja med att att applicera NYX Jumbo Eyeshadow Pencil i färgen Milk på ögonlocket och blanda ut med ett finger.

malhar_step2

2. Applicera skuggan Call Back över hela ögonlocket.

malhar_step3

3. Applicera sedan skuggan Scout i globlinjen och blanda ut alla kanter.

malhar_step4

4. Ta sedan skuggan Couture och applicera den som ett liggande V i yttre ögonvrån och ta sedan lite av skuggan RTW på en fluffig pensel för att blanda ut.

malhar_step5

5. Applicera skuggan LBD som en eyeliner som börjar från mitten av ögonlocket.

malhar_140815_0317

6. Ta sedan det som är kvar av LBD på penseln och dra ner i yttre ögonvrån under ögat och blanda ut det hela med lite av Couture. Applicera sedan Too Faced Better Than Sex Mascara.

malhar_140815_0325

Klart!

*inlägget innehåller affiliatelänkar

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Hej. Maria heter jag från Västervik. Jag sökte efter lite bilder på google och då kom det upp en bild från din blogg där det stod att du kommit in i gamleby. Så blev ju att gå in här för att se vad du är för en. Riktigt mysig och behaglig blogg må jag säga. Jag är värdelös på att sminka men kanske kan lära mig här hos dig =) Jag hoppas du har en bra kväll.
Kram Maria

Svara

Hej Maria! Jag började på Gamleby Fotoskola 2012 men valde att inte fortsätta min utbildning där av personliga skäl. Idag pysslar jag mest med skönhet och smink kombinerat med fotografi i min egen takt, det passar mig bra 🙂 Tack så jättemycket för dina ord!

Hoppas att du har en fin kväll du med.
Kram

Svara

Du gör så otroligt bra tutorials, får det att se så mycket lättare ut än vad det är och dina bilder alltså, du är så j-a duktig!

Svara

Tack tack tack fina du <3

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

tolv + tio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.