malhar_140206_0071

malhar_140206_0081

Silfr passar för dig som önskar långa och separerade fransar.

IDUN Minerals mascara är framtagen för dig som har känsliga ögon och med hänsyn till kontaktlinsbärare. Innehåller naturliga mineralpigment och lätta organiska vaxsorter. Den är fri från parabener, nanopartiklar, parfym och bismuth oxychloride. Namnen på IDUNs mascaror kommer från de fornnordiska orden för metallerna guld och silver.

  • 100 % högrenade mineraler
  • Oftalmologiskt testad
  • Fri från tillsatser, utfyllnadsämnen och restprodukter

malhar_140806_0021Utan mascara

malhar_140806_0041Med IDUN Minerals Mascara Silfr

Jag tycker: Jag har hört så mycket bra om den här mascaran och var självklart tvungen att testa.. Tyvärr kan jag väl inte säga att det är den bästa mascaran jag någonsin testat – men den är inte heller dålig, jag kanske bara haft otur.

Borsten är en smal gummiborste som är en aning konformad. I början var formulan helt perfekt, lite fluffig och varken för blöt eller för torr. Men efter bara några veckor blev den alldeles för tjock och klumpig, vilket också gett ett lite klumpigt resultat på fransarna. Appliceringen var enkel och det var lätt att komma åt alla fransar när den var ny. Jag är nöjd med svärtan, men den har inte gett mina fransar någon avsevärd längd eller volym. Den har kladdat lite under ögonen under varma dagar, men det gör de flesta mascaror för mig. I övrigt håller den hela dagen och fransarna känns mjuka och flexibla. Fungerar bra som en vardagsmascara för mig, inte mer.

Tyvärr hann jag inte använda mascaran speciellt många gånger innan den började torka i förpackningen. Och sedan gick hylsan sönder (själva skruvfästet lossnade från förpackningen och den gick inte att stänga igen) sist jag skulle använda den och skruvade av locket, vilket var lite tråkigt. Men det kanske var därför den var så torr, för att den kanske redan var en spricka i? Vad vet jag.

IDUN Minerals Mascara Silfr finns att köpa på t ex. eleven.se för 199 SEK.

2,5/5

.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

Upplevde samma sak, att den var väldigt torr 🙁

Svara

Har precis köpt idun mascara och upplever även jag att den är torr. Blir klumpigt vid applicering och ger en del nedfall av svarta pigment. Väldigt missnöjd.

Svara

Åh vad tråkigt! Om jag vore du skulle jag gå tillbaka med den.
Kram

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

3 × 4 =